pühapäev, 18. august 2019

Pühendus / Tänusõnad

Seitse Püha Leeki

Aurelia Louise Jones
Mount Shasta Light Publishing


Pühendus

Mul on au ja privileeg pühendada see raamat kõikidele planetaarse hierarhia Tarkusemeistritele (Masters of Wisdom) ning kogu Suure Valge Vennaskonna hingele (spirit of Great White Brotherhood). See teos on avaldatud tunnustamaks au ja tänuga Ülestõusnud Meistrite (Ascended Masters) jäägitut pühendumist, kannatlikkust, armastust ja otsusekindlust, millega nad abistavad igaüht meist isiklikult ning kogu inimkonda Maal, et saaksime liikuda edasi sellest pikast pimedast ööst, mida oleme pidanud nii kaua kannatama.

See rikkalik ja avar informatsioon ning tarkus, mida Meistrid meiega on jaganud - eriti viimase 100 aasta jooksul -, on tõepoolest valmistanud meid ette suureks ärkamiseks, mis nüüd, Maa ja inimkonna Ülestõusmise jaoks, aset on leidmas.

Ma pühendan selle raamatu tänutundes ka Adamale, Ahnahmarile ja Teloses paiknevale Lemuuria Valguse Vennaskonnale (Lemurian Brotherhood of Light of Telos), kes on pealmaa elanike heaks viimased 12 000 aastat hoidnud eredalt põlemas Ülestõusmise Leeki, ning jätkavad selle hoidmist, kuni me rassina saavutame piisava küpsuse ja osavuse, et seda ise teha.


Tänusõnad

Soovin väljendada sügavat tänu kõikidele oma sõpradele üle kogu maa, kes on toetanud mu tööd ja Lemuuria Missiooni tekkimist. Samuti tänan erinevaid kirjastajaid, kes avaldavad Telose materjali teistes riikides ja teistes keeltes.

Väljendan sügavaimat tänutunnet kõikide Telos World Wide Foundation in Montreal liikmetele, kes on väsimatult töötanud selle nimel, et luua struktuure, mis peavad paigas olema hiiglaslikuks laienemiseks inimteadvuses, mis toimub oodatavasti millalgi vahemikus praegusest kuni 2012. aastani. Eriti soovin tänada Line Ouellet', asutuse presidenti, kes on vabatahtlikult pühendanud oma aega - mitmeid tunde nädalas viimase nelja aasta jooksul -, et kindlustada Telos World Wide Foundation'i edu ja jätkusuutlikus rollis, mida see on määratud ülemaailmselt kandma, ajal, mil inimkond ärkab oma jumalikule potentsiaalile.

Samuti soovin tänada Gaston Tempelmanni, Telos-France presidenti, kes töötab usinalt selle kallal, et aidata ette valmistada Lemuuria Missiooni laienemist Prantsusmaal ja Euroopas praegu ja tulevatel aastatel.

Ilma kõigi teieta ei saaks nii imepäraselt toimuda Armastuse imed, mis sünnivad praegu läbi taasühendumise Telose perekonnaga ja ettevalmistustega nende saabumiseks meie sekka. Need meie seast, kes on selle tööga tihedalt seotud, tunnevad aina rohkem käegakatsutavalt nende armastust ja pidevat toetust. Kõigile teile väljendan oma sügavaimat tänu ja igikestvat sõprust.

Mulle on tugevalt märku antud, et pean mainima aastatel 1950-1959 Geraldine Innocenti
poolt kanaldatud Tarkusemeistrite õpetusi. Selles ajavahemikus kanaldas Geraldine, Meister El Morya kaksikleek, ligikaudu 15000 lehekülje ulatuses originaaldiktatsioone erinevatelt Ülestõusnud Meistritelt läbi Vabadusesilla õpetuse (Bridge to Freedom dispensation). Tema kanaldamisoskused olid imetlusväärsed! Ülestõusnud Meistrid tõid läbi tema andekate võimete laiaulatusliku koguse informatsiooni ja tarkusi. Õpetused, mis on 21.sajandi esimeses pooles tulnud läbi sõnumitoojate Guy Ballard'i ja Geraldine Innocenti on tõepoolest ÜHTSED. Neid ei saa eraldada, kuna need pärinevad samast allikast, täiendades üksteist. Osa informatsioonist, näiteks kirjeldused erinevate rahupaikade (retreats) kohta, tulevad Valgusesilla õpetusest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar