esmaspäev, 19. august 2019

Eessõna

Eessõna

Tervitame sind täna meie Looja Valguse ja Armastuse nimel. Suure rõõmuga südames toome sinuni teadmised Pühadest Leekidest. Käesolev materjal annab sulle võimaluse mõista paremini Ülestõusnud Meistrite õpetusi. Need teie seast, kes häälestavad end iga kiire ja iga meistri vibratsiooniga, loovad oma teadvuses isikliku pühitsusliku kogemuse seda kiirt teeniva Kohani (Chohan) ning Vennaskonna liikmetega. Kutsume sind üles kogunema meiega koos, kui loed meie sõnu ja ühendud nähtamatute sõnadega, mis on kirjutatud ridade vahele ning mis kõnelevad otse sinu südamega.

Soovitame seega, et iga kord, enne kui hakkad seda materjali lugema, võtaksid hetke, et minna oma südame salajasse kambrisse ning taodelda kogemust Meistritega, kes teenivad seda kiirt, millega sa parasjagu tegeled. Ära karda küsida tervenemist, teadmisi ning laiahaardelisemat mõistmist. Lugedes iga peatükki, tunned selle konkreetse kiire Meistrite ja vibratsiooni kohalolu. See annab võimaluse luua isikliku suhte mitmete ülestõusnud olenditega, võimaldades neid paremini tundma õppida.

Me pakume end sulle õpetajateks ja teejuhtideks sinu ärkamise teekonnal. Kõik, kes me räägime sinuga neil lehekülgedel siin raamatus, oleme osa suurest Valguse perekonnast, kes Armastavad sind kogu südamest. Iga samm ärkamise teekonnal kingib sulle võimaluse tunda rõõmu ja äratundmist, mis on ületamatu sinu evolutsioonis. See avab sulle ukse sinu enda meisterlikkusele ja pakub koha igavesti laienevas valguse nõukogus, mis juhib Maad läbi tema ärkamise ja Ülestõusmise. Aitäh, Aurelia, et oled pannud kogu oma mõistuse, südame ja hinge sellesse projekti.


Meie oleme Püha Germain, Adama ja Kohtunik (The Judge).

Kanaldanud Catherine Gardner Mount Shastalt.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar