teisipäev, 20. august 2019

Jumala Seitse Leeki Seitsmeks Nädalapäevaks

Sissejuhatus

Jumala Seitse Leeki Seitsmeks Nädalapäevaks

Adama

Nüüd soovin anda kiire ülevaate seitsmest peamisest kiirest. Igale inimesele oleks väga kasulik keskenduda iga päev just sellele kiirele, mille energiad Loovast Allikast (Creator Source) parasjagu planeedile tulvavad. Kõikide seitsme kiire energiad voolavad planeedile iga päev, kuid eri nädalapäevadel domineerivad erinevad kiired. 

Sellisel viisil seitsme kiirega töötamine aitab teil kõige sügavamal moel tasakaalustada igas tšakras kiirte energiad ning toob teie eludesse palju tasakaalu ja sujuvust. Ülestõusmise ja valgustumise protsessis tuleb tasakaalustada ja meisterlikult omandada kõik seitse kiirt (ning hiljem viis Salajast Kiirt), selleks, et hiljem edasi liikuda suuremate teadmiste ja võimete suunas teie kosmilises tulevikus. 

Teloses töötame me kõik palju efektiivsemalt, kui keskendume oma südametes, meeles ja päevastes tegemistes käesoleva päeva spetsiifilisele energiale. Me kutsume teid üles sellega eksperimenteerima. Te võite meeldivalt üllatuda, kui avastate, kui efektiivselt need energiad võimenduvad ja teid aitavad.

Pühapäev, võimendunud on Tarkuse, Valgustamise ja Jumala Teadvuse Leegist tulev kollane kiir.

Keskenduge Jumala Teadvusele (Mind of God) iga päev kõikides asjades, eriti aga pühapäeval. Jumalik Teadvus avab teie endi teadvused lõputult laienevale Tarkusele. Tõeline tarkus tuleb alati kõrgema perspektiivi ja teadlikkuse mõistmisest. Sulandades selle jumaliku teadvuse enda omaga, hakkate tegema otsuseid ja juhtima oma elu viisil, mis toob teie ellu palju lihtsust ja rahulolu. 

Esmaspäev, võimendunud on Jumala Tahte Leegist tulev sinine kiir.

Ükskõik, mis teie praegune olukord ka poleks, alistuge täielikult Jumala Tahtele. See on vaimse meisterlikkuse ja vabaduse väljateenimiseks kiireim viis. Joondades ennast Jumala Tahtega, märkate oma elus avaldumas üha rohkem harmooniat. Kümmelge selles energias iga päev kogu oma teadvuse, keha ja hingega, ning peagi lõikate rikkalikku saaki. 

Teisipäev, võimendunud on Jumaliku Armastuse Leegist tulev punakasroosa kiir.

Keskenduge Jumaliku Armastuse transformeerivale ja tervendavale mõjule. Armastus on liim, mis loob, transformeerib, tervendab ning harmoniseerib kõik asjad. Võke aega, et seda sisse hingata ning sulanduda sellesse Jumaliku Armastuse Leeki, mis on võti mitmekordistamaks kõike head, mida ihkate saada. Mida rohkem te selle Leegiga ühendute, seda rohkem hakkavad piirangud teie elus lahustuma ning te hakkate oma saatuse üle ise valitsema.

Kolmapäev, võimendunud on Jumaliku Tervendamise, Manifestatsiooni ja Külluse Leegist tulev smaragdroheline kiir.

Keskenduge kõikides oma eluvaldkondades jumaliku tervenduse energiatele. See energia on tasakaalustava ja leevendava mõjuga ning aitab joondu seada kõik need asjad, mis teie elus on väändunud või moondunud. Äratage ja visualiseerige seda lõõmavat rohelist tervendavat valgust, et ta tungiks läbi kõikide valdkondade, mis vajavad transformatsiooni. 
Roheline kiir valitseb ka külluse ja õitsengu seaduste üle. Sillutage smaragdrohelise Leegi abil endale tee, et manifesteerida kõik füüsilised ja vaimsed soovid. 

Neljapäev, võimendunud on Taaselustamise Leegist tulev kuldne kiir.

Selle Leegi energiate puhul keskenduge oma sünniõigusega päritud jumalikkuse taaselustamisele ja taastamisele. Te olete jumalikud olendid, kes kogevad inimelu ja läbi selle õpivad. Teie jumalikkus on olnud varjutatud, kuna te kaldusite kõrvale tõelise teadvuse teelt. Äratades endas lilla ja kuldse energiaga Taaselustumise Leegi ning sellega ühendudes hakkate te uuesti ellu äratama kõiki oma jumalikke omadusi ja andeid. See Leek (koos Violetse Leegiga) valmistab teid ette viimaseks Ülestõusmise rituaaliks, mis ongi teie inkarneerumiste peaeesmärk siin planeedil. 

Reede, võimendunud on Puhastavast Ülestõusmise Leegist tulev säravvalge kiir.

Ülestõusmine on alkeemiline püha abielu teie inim-mina ja "Mina OLEN" Kohalolu (I AM Presence) vahel*, mis toimub läbi selle, et puhastatakse Jumala energia väärkasutamised kõikidest eludest. Keskenduge sellele, et puhastada ja vabastada kogu negatiivsus, iganenud uskumussüsteemid, kehvad harjumused ja hoiakud, mis takistavad teie vaimse meisterlikkuse manifesteerumist. Täitke oma auraväli ning kõik rakud oma füüsilises, mentaal-, emotsionaal - ja eeterkehas selle pimestava puhta säravvalge Ülestõusmise Leegiga. Meditatsioonis tehke seda kõikide kiirtega. See on oluline teie vaimse arengu jaoks. 

Laupäev, võimendunud on Muundamise ja Vabaduse Leegist tulev violetne kiir.

Laupäeval keskenduge Violetse Kiire erinevatele varjunditele ja sagedustele, mis on kõige maagilisemad. Violetse Kiire sagedus toob muutusi, alkeemiat, vabadust piirangutest, kuninglikkust, diplomaatiat, mugavust ja palju muud. Täites oma auravälja ning südame selle Leegi imedega, hakkab selle sagedus puhastama teie elu tõketest ja karmast, mis takistavad teid mõistmast oma meisterlikkust. Kasutage Violetset Leeki iga päev nii palju, kui saate - eriti laupäeval, mil see kiir on võimendatud olekus -, ning see teenib teid hästi.

Nagu näete, mu sõbrad, on kõik kiired olulised. Ühtki neist ei saa ignoreerida ega välja jätta. Kõik nad koos töötavad täiuslikus harmoonias, et aidata tervendada teie hinge ning taastada kaotatud paradiisi. Enesest teadlikkuks saamine ning Jumala-meisterlikkus (God-mastery) tekivad nende Leekide usina rakendamise tagajärjel. Te olete oma elu "vastutavad" arhitektid. Need surematud ja igavesed Jumala Leegid töötavad teiega nii palju, kui palju teie töötate nendega. Mitte keegi ei saa sekkuda teie vaba tahte vastu ja mitte keegi ei saa teie eest tööd ära teha. Vaimne kasvamine on tulemus, mida näete, kui kasutate iga päev Jumala Seaduseid, Jumala energiaid läbi seitsme põhilise kiire, ning puhastate oma karmat ja emotsionaalkeha. 

Iga päev on kõige olulisem see, et te võtaksite aega, et teha endaga vaimset tööd. Pühade Leekide omaduste abil saate vastu võtta sügavamat mõistmist kosmilistest seadustest. Hingake, täitke end nende imeliste energiatega, kutsuge nad appi. Oma meditatsioonides ühenduge nende energiatega ja võtke kontakti oma Jumaliku Olemusega ning oma teejuhtidega ja võtke hoolega kasutusse info, mida neilt saate. Proovige tõsta loor sureliku maailma illusioonidelt ja taasühenduge Jumala poolt algselt teie jaoks loodud maagia ning väega, mis saadavad teie igavest teekonda üha sügavamate eesmärkide ning saatuse suunas. Ka meie abi on vaid küsimuse kaugusel; lihtne palve teie südamest toob meid hetkega teie väljadesse.


______________________________________________________________________

I AM Presence: Kõrgem Mina, Jumalik Mina, Mina kui Looja, edaspidi tõlgitud kui Mina OLEN Kohalolu.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar